Tjänster att söka

En utvecklingsledare till FoU i Sörmland håller på att tillsättas

Ansökningstiden har nu gått ut

FoU i Sörmlands (FoUiS) uppdrag är att stödja utveckling av en evidensbaserad praktik i länet med syfte att erbjuda patienter, brukare och anhöriga insatser som bygger på bästa tillgängliga kunskap. Vi arbetar med forskning och utveckling inom socialtjänstens område och angränsande delar inom hälso- och sjukvården i Sörmland. FoUiS samägs av alla kommunerna och landstinget i Sörmland. 

Uppdraget som utvecklingsledare innebär

Att bidra till en långsiktig kunskapsutveckling och att fungera som en brobyggare mellan forskning och praktik genom att 

  • Bidra till kunskapsutveckling, kunskapsspridning och kunskapsanvändning,
  • Främja och utveckla former för delaktighet,
  • Stimulera samverkan kring forskning, utveckling och innovation 

I tjänsten ingår att bland annat leda utvecklings- och nätverksarbete inom socialtjänstens områden och angränsande hälso-och sjukvård. Vi söker dig som har generell kompetens att leda förbättringsarbete. Det är viktigt att du har drivkraft och ett starkt engagemang för dina arbetsuppgifter. Du kan arbeta självständigt och i team och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har lätt för att formulera dig i såväl tal som skrift. 

Kvalifikationer

Högskoleutbildning med inriktning socialt arbete, vårdvetenskap, folkhälsovetenskap eller annan bakgrund som arbetsgivaren kan pröva lika. Vi ser gärna att du har en magister- eller masterexamen. Erfarenhet av att leda grupper och processer är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Körkort krävs. 

Anställningsform

Projektanställning 100% under 2 år med möjlighet till förlängning. Tjänsten är lokaliserad till Eskilstuna med regionalt uppdrag. Tillträde snarast. 

Kontaktperson
Carina Forsman Björkman, FoU i Sörmland, carina.forsman@fou.sormland.se  016-541 40 31. 

Regionala fackliga företrädare kontaktas via ditt fackförbund.

Annonsen som pdf

 

Annonsen som pdf

Vill du veta mer?

Carina Forsman Björkman
FoU-chef
016-541 40 31
0703-48 87 09