FOU Logotyp

Projektledarna – vilka är vi?

Malin Sjöqvist

Malin bor i Eskilstuna med sina tre barn. Hon är utbildad barnsjuksköterska och har arbetat inom Regionens barnsjukvård, barnhälsovård och även inom skolhälsovården i kommunen.

Utöver det har Malin också arbetat som enhetschef inom den regiondrivna primärvården i Eskilstuna vilket är första linjen för barnfamiljer som behöver kontakt med vården för hälsovård och sjukvård.

Hon är ödmjuk inför det här uppdraget, som ska skapa bättre förutsättningar för våra barn i Sörmland och tycker att det är otroligt stimulerande, viktigt och givande att få arbeta förebyggande. "Våra barn är vår framtid och tillsamman kan vi göra skillnad för barnen!"

Nettan Eliasson

Nettan bor i Eskilstuna med sambo och bonusbarn. Hon är utbildad beteendevetare med huvudämne sociologi. Hennes största intresseområde inom arbetet är Samverkan, oavsett sektor. Den röda tråden har alltid varit ett intresse för människors beteenden och varför människor gör som de gör när de gör det. 

Nettan har bland annat arbetat som enhetschef inom socialpsykiatrin i Eskilstuna kommun med ansvar för tre verksamheter, varav en i samverkan med regionen. Innan det arbetade hon i ett projekt för samverkan kring tidiga insatser för barn och unga i Strängnäs kommun. Utöver det ordinarie arbetet har Nettan också varit kontaktperson för ungdomar med psykisk ohälsa.

Kontakta oss

Om du arbetar med barn och unga och vill veta mer, eller om du är vårdnadshavare och har tankar och funderingar kring utvecklingsarbetet, eller om du vill bidra på annat sätt, kontakta oss gärna.

Malin Sjöqvist

Utvecklingsledare

E-post: malin.sjoqvist@regionsormland.se
Mobil: 072-7255241

Nettan Eliasson

Processledare

E-post: nettan.eliasson@regionsormland.se
Mobil: 076-784 25 20