FOU Logotyp

FoU i Sörmland söker en innovativ projektledare för välfärdsteknik/digitalisering

FoU i Sörmlands (FoUiS) uppdrag är att stödja utveckling av en evidensbaserad praktik i länet med syfte att erbjuda patienter, brukare och anhöriga insatser som bygger på bästa tillgängliga kunskap. Vi arbetar med forskning och utveckling inom socialtjänstens område och angränsande delar inom hälso- och sjukvården i Sörmland. Vår uppgift är att bidra till kunskapsutveckling, delaktighet samt att stimulera samverkan kring forskning, utveckling och innovation. FoUiS är en länsgemensam resurs för alla kommunerna och landstinget i Sörmland.

Annons projektledare (pdf)

Tjänstebeskrivning

Uppdraget är att utveckla och driva en nystartad nod för välfärdsteknik och digitalisering i Sörmland. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med en forskningsledare från FoUiS och en processledare med teknikkompetens, från hjälpmedelscentralen. Du samverkar med bland annat representanter från kommunerna och landstingets verksamheter, näringslivet och Mälardalens högskola (Robotdalen). Du kommer exempelvis planera och arrangera träffar och leda workshops och seminarier. Läs mer om bakgrunden till noden för välfärdsteknik i dokumentet som ligger här: Bakgrund till noden (pdf)

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom relevant område. Magisterexamen eller högre är meriterade. Arbetet förutsätter erfarenhet från arbete som projektledare eller motsvarande. Du ska kunna hantera svenska språket väl i tal och skrift.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete med välfärdsteknologi/digitalisering samt att du har haft en drivande roll i arbete med utvecklingsfrågor och verksamhetsutveckling. Erfarenhet av pedagogisk handledning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är strukturerad, mål- och resultatinriktad och att du kan göra prioriteringar och fatta beslut. Du är kommunikativ, pedagogisk och har god samarbetsförmåga. Körkort krävs.

Anställningsform

Tjänstgöringsgrad: 100 % under två år med möjlighet till förlängning. Uppdraget är regionalt och du kommer att vara placerad på FoU i Sörmlands kontor i Eskilstuna.

Ansökan

Ansökan skickas till FoU i Sörmland innehållande uppgift om nuvarande anställning, meritförteckning och personligt brev.

Sista ansökningsdag senast den 10 augusti 2018, se datum för respektive tjänst.

Välkommen med din ansökan via e-post till  info@fou.sormland.se

Kontaktperson Carina Forsman Björkman, FoU i Sörmland, carina.forsman@fou.sormland.se

016-541 40 31

Regionala företrädare kontaktas via ditt fackförbund