FOU Logotyp

Levande bibliotek - verksamhet

Sörmlands levande bibliotek består av personer som har erfarenhet av att vara brukare, klienter, patienter eller närstående och som kan ha mycket att bidra med i utvecklingen av socialtjänst och hälso- och sjukvård.

Användarerfarenheter från verksamheter som era kan ge återkoppling på vad som verkligen är betydelsefullt. För att möta behoven är det bra att ha med någon med sådana erfarenheter i utvecklingsarbetet.

Låna erfarna

FoUiS samlar erfarna i ett så kallat Levande bibliotek. Ni som verksamhet har möjlighet att låna erfarna till ert utvecklingsarbete. Blir ni intresserade fyll i formuläret längst ned på sidan, så kontaktar vi er.

 >Poster Levande bibliotek (pdf A3)

Verksamheter med pågående utvecklingsarbete kan låna erfarna personer som inspiration i detta arbete. De erfarna personerna kommer att ha olika ålder, bakgrund och erfarenhet av kontakter med socialtjänst och hälso- och sjukvård. Gemensam nämnare för de erfarna i biblioteket är en vilja att bidra med sina berättelser och erfarenheter. De kan komma att medverka i till exempel projekt- och utvecklingsarbete, på utvecklingsdagar, workshops, introduktionsutbildningar eller konferenser.

Om er verksamhet är intresserad av att låna erfarna från biblioteket eller vill ha mer information kontakta Lina Larsson eller Anna Åkerberg eller använd kontaktformuläret.

Läs om hur vi hanterar dina uppgifter på: www.fou.sormland.se/om-fouis/gdpr

Anna Åkerberg

Forskningsledare

E-post: anna.akerberg@fou.sormland.se
Tel: 073-950 82 92

Lina Larsson

Forskningsledare/Utvecklingsledare

E-post: lina.larsson@fou.sormland.se
Mobil: 076-949 63 64